ΤΕΝΤΕΣ
Mar-Tex | Τέντες - Συστήματα Σκίασης Αχαρνές Αττικής


Η εταιρεία μας “Mar-Tex” η οποία βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, παράγει και τοποθετεί τέντες με υφάσματα και εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών ενώ είναι πάντα στην διάθεσή  σας για να σας προτείνει την ιδανική λύση για τον χώρο σας.

Τέντες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας και την αισθητική του εξωτερικού σας χώρου. Οι τέντες και γενικά τα συστήματα σκίασης που σας προτείνουμε, σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τους ωφέλιμους χώρους του σπιτιού σας, μετατρέποντας το μπαλκόνι ή την βεράντα σας σε ένα δροσερό και ξεκούραστο μέρος για να το απολαμβάνετε εσείς και η οικογένεια σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΚΙΑΣΗΣ

Μια προσεγμένη κατασκευή τέντας, μπορεί να ομορφύνει τον κήπο ή τη βεράντα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά κυρίως σας προστατεύει από τον ήλιο και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Τέντες με βραχίονες
  Τέντες με μπάρα
  Τέντες με αντιρίδες
  Κάθετες τέντες (ριντό)
  Καποτίνες
  Ζελατίνες
  Κάθετες τέντες
  Ειδικές Κατασκευές
 
Οι τέντες τοποθετούνται είτε με χειροκίνητους γρήγορους και άνετους μηχανισμούς, είτε με μοτέρ και με αυτοματισμούς προηγμένης τεχνολογίας.

Σύγχρονες λύσεις για κάθε επαγγελματικό και προσωπικό χώρο ακόμα και για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις σκίασης καθώς τα συστήματα μας σχεδιάζονται ώστε να έχουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή στο δυνατό άνεμο και τη βροχή.

Μην διστάζετε να επικοινωνήστε μαζί μας. Χωρίς καμία δέσμευση το εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται στον χώρο σας, για να εξετάσετε τις δυνατότητές του, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την κατάλληλη λύση σκίασης και το κόστος αυτής.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΕΝΤΑΣ

Οι τέντες ταλαιπωρούνται συνεχώς από τα στοιχεία της φύσης και σαν αποτέλεσμα φθείρονται μετά από ένα χρονικό διάστημα. Τότε είναι που χρειάζονται την απαραίτητη φροντίδα.


Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει:
  Ράψιμο ξηλωμένων ραφών
  Μπάλωμα Σκισμένων σημείων
  Αντικατάσταση ρέλι γλώσσας
  Αντικατάσταση ράουλων αντηρίδας και ταπών αντίβαρου
  Πλύσιμο πανιού με επαγγελματικό εξοπλισμό χωρίς καταστροφή της αδιαβροχοποίησης
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την σκίαση του χώρου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.